Surówka z kapusty (długoterminowa)

autor: , kategoria: surówki, kuchnia polska , dodano: 2011-01-14
  • Surówka z kapusty (długoterminowa)

Składniki:

Przygotowanie:

Kapustę, cebulę, paprykę poszatkować, dodać natkę pietruszki.
Zrobić zalewę z oleju (3/4 szklanki), cukru, octu, soli i musztardy, zagotować i zalać warzywa. Mieszać od czasu do czasu. Po 3 godzinach wkładamy do lodówki najlepiej w słoiku. Ot i surówka kiedy tylko nam się jej chce. Może stać w lodówce nawet miesiąc a może i dłużej jeśli tylko coś zostanie ;)

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 30 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 10

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem