Śniadanie mistrza

autor: , kategoria: przekąski na ciepło, kuchnia polska , dodano: 2011-01-23
  • Śniadanie mistrza

Składniki:

Przygotowanie:

Można dodać oczywiście jeszcze inne pyszności, np.: ogórek, rzodkiewka, sałata, co kto lubi.

Szczypior i wędlinę drobno kroimy, pomidora w ćwiartki.
Jajko delikatnie wbijamy do szklanki i powoli na patelnię aby żółtka nie naruszyć. Smażymy na małym ogniu, bez przewracania.

Pieczywo smarujemy masełkiem. Kładziemy pokrojoną wędlinę i usmażone jajko. Posypujemy szczypiorem, doprawiamy sola i pieprzem.

Smacznego :)

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 10 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 1

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem