Pasta z zielonego groszku

autor: , kategoria: pasty , dodano: 2011-01-25
  • Pasta z zielonego groszku

Składniki:

Przygotowanie:

Jaja gotujemy i oddzielamy żółtka. Z groszku wylewamy zalewę. Wszystkie składniki wrzucamy do miksera i miksujemy na gładką masę. Gotowe :)

Pasta nadaje się do chleba, do krakersów oraz do faszerowania jajek :)

Jako, że aktualnie karmię piersią małego skazowca, to przepis jest bez białek. Jednak jeśli ktoś może spożywać jaja w całości to może dać całe jajka.

Smacznego :)

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 20 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 1

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem