Kurczak w panierce z krakersów cebulowych

autor: , kategoria: przekąski na zimno , dodano: 2011-01-26
  • Kurczak w panierce z krakersów cebulowych

Składniki:

Przygotowanie:

Filety z kurczaka kroimy w kwadraciki.
Kefir mieszamy z przyprawą do gyrosa, wlewamy do miski, dodajemy kurczaka.

Odstawiamy do lodówki najlepiej na 8-12 godzin.

Krakersy kruszymy w misce.
Kurczaka wyciągamy i obtaczamy w krakersach.
Smażymy na oleju.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 30 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 20

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe