Koperkowe kotlety mielone

autor: , kategoria: z wieprzowiny , dodano: 2011-02-28
  • Koperkowe kotlety mielone

Składniki:

Przygotowanie:

1. Tartą bułkę zalewamy ciepłym bulionem, dodajemy masło i koncentrat oraz mieszamy.
2. Dodajemy mięso, jajka, koperek, i sól i pieprz do smaku.
3. Urabiamy otrzymaną masę, następnie formujemy z niej niewielkie kotleciki.
4. Obtaczamy je w mące i bułce tartej, następnie smażymy na oleju.

Smacznego :)

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 30 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 20

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe