Zapiekanka ryżowa

autor: , kategoria: dania z ryżu , dodano: 2011-03-06
  • Zapiekanka ryżowa

Składniki:

  • ryż [4 szt.]
  • pieczarki [0.5 kg]
  • serek topiony [2 szt.]
  • ser żółty [20 dag]

Przygotowanie:

Ryz ugotować i posolić.Pieczarki podsmażyć z cebulką.Następnie wyłozyć 2 paczki ryżu w naczyniu żaroodpornym.Na tym rozsmarować 1 serek,potem połozyc pieczarki i znowu serek.Po czym zasypać reszta ryzu i na wierzch ułozyć żólty ser.Piec 15-20min.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 20 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 12

Polecany film:

Kasia Gotuje z Polki.pl - Curry z dyni i kurczaka

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    TARTA Z KURKAMI
  • Mniam: 4
    Tarta ze szpinakiem, boczkiem i fetą
  • Mniam: 1
    Wytrawna tarta ze szpinakiem
  • Mniam: 1
    Wytrawna tarta ze szpinakiem