Rosół cytrynowy

autor: , kategoria: zupy , dodano: 2011-03-08
  • Rosół cytrynowy

Składniki:

  • marchew [2 szt.]

Przygotowanie:

Marchewki pokroić w cienkie talarki, włożyć je do gorącego rosołu i gotować do czasu, aż zmiękną. Dodać skórkę i sok z cytryny, tymianek, doprawić solą i pieprzem. Podawać z makaronem jajecznym, wkładając do każdego talerza plasterek cytryny.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 25 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 2

Polecany film:

Kasia gotuje z Polki.pl: barszcz czerwony

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 4
    Biszkopt -sprawdzony przepis
  • Mniam: 2
    Błyskawiczne ciasto z owocami
  • Mniam: 19
    Murzynek prościutki i pyszny.
  • Mniam: 1
    Ziemniaczane purée z cebulką