Tuńczyk z ryżem

autor: , kategoria: sałatki, kuchnia polska , dodano: 2011-04-17
  • Tuńczyk z ryżem

Składniki:

  • ryż [2 ] (woreczki)
  • kukurydza [1 op.]
  • fasola czerwona [1 op.]
  • papryka czerwona [1 szt.]
  • tuńczyk [1 op.] (w sosie własnym)
  • groszek konserwowy [1 op.]
  • ananas [1 op.] (z selerem)

Przygotowanie:

Ryż gotujemy według przepisu na opakowaniu.
Paprykę kroimy w kostkę.
Pozostałe składniki dodajemy.
Dodajemy majonez by sałatka się "skleiła", doprawiamy według uznania

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 30 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 5

Polecany film:

Kasia gotuje z Polki.pl: wigilijna kapusta z grzybami

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Bajaderki czyli sposób na zakalec, lub jak kto woli ciastka z resztek  ;-)
  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem