Makaron z kapustą włoska

autor: , kategoria: makarony, kuchnia polska , dodano: 2009-12-11
  • Makaron z kapustą włoska

Składniki:

  • kapusta włoska [0.5 szt.]
  • boczek [20 dag]
  • makaron [1 op.] (nitki)
  • masło [3 łyżeczki] (lub olej)

Przygotowanie:

makaron ugotowac wedle uznania. boczek usmazyc na masle/oleju. kapuste ugotowac(osobno). po ugotowaniu wymieszac wszystkie składniki i gotowe:)

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 25 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 4

Polecany film:

Kasia gotuje z Polki.pl: cukinia marynowana

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Bajaderki czyli sposób na zakalec, lub jak kto woli ciastka z resztek  ;-)
  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem