Pasta jajeczna inaczej

autor: , kategoria: pasty , dodano: 2011-04-30
  • Pasta jajeczna inaczej

Składniki:

  • serek topiony [2 szt.] (trójkąciki)
  • jajka [3 szt.]
  • szczypior
  • rzodkiewki [2 główki] (male)
  • sól [1 szczypta]
  • pieprz [1 szczypta]

Przygotowanie:

Jajka ugotować na twardo i jeszcze ciepłe posiekać na drobno. Włożyć do miseczki, dodac serki oraz posiekany szczypiorek oraz doprawić. Dobrze wymieszać aż do powstania masy. Nakładać na kanapki lub jeść łyżeczka :) Serek się ładnie topi i nadaje kremową konsystencję. Smaki serka dowolne :)

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 5 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 1

Polecany film:

Kokosanki - Joanna Bielak

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 2
     Krokiety z rożków waflowych (nadziewane mięsem i pieczarkami)
  • Mniam: 3
    Racuchy na jogurcie:hit ekspresowej kuchnii
  • Mniam: 1
    Bajaderki czyli sposób na zakalec, lub jak kto woli ciastka z resztek  ;-)
  • Mniam: 1
    Panna cotta