Jajecznica po prowansalsku

autor: , kategoria: przekąski na ciepło, kuchnia francuska , dodano: 2011-05-15
  • Jajecznica po prowansalsku

Składniki:

Przygotowanie:

Szynkę pokroić w kratkę. Na patelni rozgrzać tłuszcz, wrzucić szynkę, podsmażyć aż szynka będzie podpieczona.Jajka wrzucić na patelnię i wymieszać. Smażyć do odpowiedniej konsystencji. Przyprawić solą, pieprzem i oregano. Wyłożyć na talerzyk.

Smacznego!

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 15 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 1

Komentarze

  • ximmo, 2011-05-27 15:51:48
    ximmo
    super smaczne!
    6+
    Komentarz
  • ximmo, 2011-08-25 14:06:29
    ximmo
    zapomniałem! trzeba jeszcze dodać żółty ser!!!
    Komentarz

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem