Kawa Frappe- grecka mrożona

autor: , kategoria: napoje bezalkoholowe, kuchnia grecka , dodano: 2011-06-10
  • Kawa Frappe- grecka mrożona

Składniki:

Przygotowanie:

Kawę mieszamy z 3 łyżkami wody i cukrem. Miksujemy zwykłym mikserem. Ubijamy na sztywną pianę. Dodajemy resztę wody (jeśli ktoś lubi mleka). I wylewamy do szklanki w której jest lód.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 5 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 1

Komentarze

  • MAGDA MT, 2014-07-30 17:37:41
    MAGDA MT
    Muszę przyznać, że przepis jest dziwny i dość nieścisły.
    Jaka to ma być kawa ?
    Pierwszy raz słyszę, że kawę z wodą i cukrem można ubić na sztywną pianę ?
    Komentarz

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe