Roladki z indyka

autor: , kategoria: z drobiu , dodano: 2011-06-27
  • Roladki z indyka

Składniki:

Przygotowanie:

Szpinak zblanszować we wrzącej osolonej wodzie, przelać zimną wodą i osączyć. Cebulę i czosnek posiekać, lekko podsmażyć i wymieszać z pokrojonym szpinakiem. Doprawić solą i pieprzem. Na przyprawiony kotlet rozłożyć farsz szpinakowy, zwinąć roladę i spiąć wykałaczką. Obsmażyć na patelni (najlepiej beztłuszczowej) ok.4-5min. Następnie dodać bulion i dusić 20-30min. Smaczne i szybkie danie

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 30 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 1

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe