Makaron z brokułami po włosku

autor: , kategoria: makarony, bezglutenowe, kuchnia włoska , dodano: 2011-07-09
  • Makaron z brokułami po włosku

Składniki:

Przygotowanie:

Ugotować makaron penne al dente. Następnie pokroić brokuły na "kwiaty" i gotować ok 15 min. Do większego garnka lub patelni nalać odrobinę oliwy z oliwek. Na rozgrzaną oliwę wrzucić makaron. Gdy się troszkę podsmaży dodać pokrojone drobno kwiaty brokuł. Wszystko wymieszać. Po smażyć tak ok. 5 min na lekkim ogniu, następnie dodać ser, wymieszać i smażyć do rozpuszczenia sera.

Smacznego! ;)

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 20 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 4

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe