Pasta szynkowa

autor: , kategoria: pasty , dodano: 2009-12-12
  • Pasta szynkowa

Składniki:

  • jajka [4 ] (ugotowane na twardo)
  • ser biały [1 kostka]
  • sól
  • pieprz
  • majonez [2 łyżeczki]
  • czosnek [2 szt.] (ząbki)
  • papryka (przyprawa) [1 łyżeczka]
  • szynka [15 dag]
  • szczypior
  • rzeżucha
  • pietruszka

Przygotowanie:

Rozdrabniamy kostkę twarogu, dodajemy pokrojone w kostkę jajka i szynkę, następnie dodajemy szczypiorek(ew. pietruszkę, rzeżuchę), paprykę w proszku, czosnek, pieprz, sól. Mieszamy, dodajemy majonez Smacznego ;)

    Śr. ocena: 4.33 / recenzji: 3 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 15 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 3

Polecany film:

Szpinakowe ravioli

Komentarze

  • alkamor, 2009-12-12 01:01:42
    alkamor
    -1
    muszę koniecznie zrobić
  • Kancia, 2009-12-16 14:39:58
    Kancia
    1
    Połączenie twarogu i jajek brzmi dziwnie ale spróbuję
  • Mischoko, 2009-12-17 14:33:05
    Mischoko
    1
    Ta rzezucha mnie troche nie przekonuje ale ja jestem anty zielna
  • truskawkowawiosna, 2010-01-08 17:40:22
    truskawkowawiosna
    bardzo ciekawy przepis, muszę koniecznie wyprobowac
    Komentarz

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 2
     Krokiety z rożków waflowych (nadziewane mięsem i pieczarkami)
  • Mniam: 3
    Racuchy na jogurcie:hit ekspresowej kuchnii
  • Mniam: 1
    Bajaderki czyli sposób na zakalec, lub jak kto woli ciastka z resztek  ;-)
  • Mniam: 1
    Panna cotta