Mini Pizze

autor: , kategoria: pizze, kuchnia włoska , dodano: 2011-07-13
  • Mini Pizze

Składniki:

Przygotowanie:

Ser zetrzeć na tarce, parówki, cebule, paprykę i ogórki pokroić w kostkę.
W misce wszystko razem wymieszać z ciastem, smażyć na gorącym oleju jak placki ziemniaczane. Podawać z keczupem i surówką.


Kiedy w misce przygotujemy ciasto do tego wrzucić pokrojone warzywa i parówkę i dokładne razem wymieszać.


SMACZNEGO!!

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 15 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 1

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem