Mini Pizze

autor: , kategoria: pizze, kuchnia włoska , dodano: 2011-07-13
  • Mini Pizze

Składniki:

  • jajka [3 szt.]
  • papryka [1 ]
  • parówki [3 ]
  • woda [1 szczypta] (ciepła)
  • mąka ziemniaczana [4 łyżki]
  • mąka [7 łyżek] (zwykła)
  • przyprawa warzywna (wegeta do smaku)
  • pieprz (wg uznania)
  • ser żółty [15 dag]
  • ogórek kiszony [2 szt.]
  • cebula [3 szt.]

Przygotowanie:

Ser zetrzeć na tarce, parówki, cebule, paprykę i ogórki pokroić w kostkę.
W misce wszystko razem wymieszać z ciastem, smażyć na gorącym oleju jak placki ziemniaczane. Podawać z keczupem i surówką.


Kiedy w misce przygotujemy ciasto do tego wrzucić pokrojone warzywa i parówkę i dokładne razem wymieszać.


SMACZNEGO!!

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 15 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 1

Polecany film:

Kasia gotuje z Polki.pl: śledzie ze śliwką w śmietanie

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 4
    Biszkopt -sprawdzony przepis
  • Mniam: 2
    Błyskawiczne ciasto z owocami
  • Mniam: 19
    Murzynek prościutki i pyszny.
  • Mniam: 1
    Ziemniaczane purée z cebulką