Ciasto z mikrofalowki

autor: , kategoria: ciasta ucierane , dodano: 2011-08-07
  • Ciasto z mikrofalowki

Składniki:

Przygotowanie:

Mąke, proszek, kakao wsypać do miseczki i wymieszać. Dodać mleko, jajko, olej i ponownie całość wymieszać. Nastawić moc mikrofalówki na 1000W, wstawić naczynie z ciastem i podgrzewać 4-5 minut. Gotowe ciasto wyjąć i przestudzić. Smak ciasta można wzbogacić dodając bakalie lub krople aromatu rumowego. Gotowe ciasto można posypać cukrem pudrem lub polać polewą czekoladową.

Smacznego :)

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 10 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 1

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem