Krówka

autor: , kategoria: drinki , dodano: 2011-09-13
  • Krówka

Składniki:

  • masa kajmakowa [2 op.] (krówkowa)
  • wódka czysta [0.5 l]

Przygotowanie:

Do 0.5 l wódki dodajemy dwie masy krówkowe 460g i miksujemy.
Przepis prosty i szybki do wykonania, a jest poprostu pyszna :) Powodzenia !

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 15 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 1

Polecany film:

Zapiekanka z dyni - Joanna Bielak

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 2
    Racuchy na jogurcie:hit ekspresowej kuchnii
  • Mniam: 1
    Bajaderki czyli sposób na zakalec, lub jak kto woli ciastka z resztek  ;-)
  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe