Smalec z jabłkiem

autor: , kategoria: przekąski na zimno, kuchnia polska , dodano: 2011-10-22
  • Smalec z jabłkiem

Składniki:

Przygotowanie:

Roztapiamy smalec. W tym czasie trzemy jabłko (lub jabłka) i cebulę na tarce na grubych oczkach. Dodajemy do roztopionego smalcu (ja przed wrzuceniem lekko wyciskam sok z jabłek). Wrzucamy majeranek, liście laurowe, sól, pieprz i czekamy aż się zetnie;)

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 10 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 1

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe