Smażone parówki panierowane

autor: , kategoria: przekąski na ciepło, kuchnia polska , dodano: 2011-10-22
  • Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Smażone parówki panierowane
    Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Smażone parówki panierowane

Składniki:

Przygotowanie:

Jajko rozbić i rozbełtać, doprawić według uznania. Parówki obrać z folii (tak pakowane parówki najlepiej nadają się do przygotowania tej przekąski), moczyć w jajku i panierować w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 15 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 4

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem