Smażone parówki panierowane

autor: , kategoria: przekąski na ciepło, kuchnia polska , dodano: 2011-10-22
  • Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Smażone parówki panierowane
    Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Smażone parówki panierowane

Składniki:

  • parówki
  • parówki
  • jajka [1 szt.]
  • bułka tarta
  • olej

Przygotowanie:

Jajko rozbić i rozbełtać, doprawić według uznania. Parówki obrać z folii (tak pakowane parówki najlepiej nadają się do przygotowania tej przekąski), moczyć w jajku i panierować w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 15 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 4

Polecany film:

Kasia gotuje z Polki.pl: zupa pieczarkowa

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    TARTA Z KURKAMI
  • Mniam: 4
    Tarta ze szpinakiem, boczkiem i fetą
  • Mniam: 1
    Wytrawna tarta ze szpinakiem
  • Mniam: 1
    Wytrawna tarta ze szpinakiem