Przekąski francuskie z szynką i granatem

autor: , kategoria: przekąski na zimno , dodano: 2011-11-08
  • Przekąski francuskie z szynką i granatem

Składniki:

Przygotowanie:

Z ciasta wycinamy koła nieco większe niż foremka na babeczki. koła wkładamy w foremki i nakładamy na to kolejną foremkę, żeby ciasto zachowało wklęsły kształt. Pieczemy przez 15 minut w temperaturze 200 st.

W gotowe miseczki z ciasta francuskiego wkładamy zawinięty plaster szynki, dorzucamy kilka ziaren z granatu i posypujemy sumakiem.

Przed podaniem można polać oliwą.

Smacznego!

Więcej zdjęć i przepisów znajdziecie na www.smacznykasek.com

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 15 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 3

Polecany film:

Kasia gotuje z Polki.pl: jak zrobić popcorn

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 4
    Biszkopt -sprawdzony przepis
  • Mniam: 2
    Błyskawiczne ciasto z owocami
  • Mniam: 19
    Murzynek prościutki i pyszny.
  • Mniam: 1
    Ziemniaczane purée z cebulką