Tosty z syropem klonowym

autor: , kategoria: przekąski na ciepło , dodano: 2011-12-02
  • Tosty z syropem klonowym

Składniki:

  • chleb tostowy
  • jajka
  • cynamon
  • mleko
  • masło
  • syrop klonowy

Przygotowanie:

Jajko z mlekiem wymieszać w misce, (jedno jajko = jedna osoba) dosypać cynamonu. Masło rozpuścić na patelni. Kromki chleba przekroić na pół, zamoczyć w jajku i mleku, smażyć na patelni do zarumienienia. Tosty polać syropem klonowym.

Doskonale smakują także z dżemem.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 10 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 1

Polecany film:

Kasia gotuje z Polki.pl: parówki w cieście francuskim

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 4
    Biszkopt -sprawdzony przepis
  • Mniam: 2
    Błyskawiczne ciasto z owocami
  • Mniam: 19
    Murzynek prościutki i pyszny.
  • Mniam: 1
    Ziemniaczane purée z cebulką