Tosty z syropem klonowym

autor: , kategoria: przekąski na ciepło , dodano: 2011-12-02
  • Tosty z syropem klonowym

Składniki:

Przygotowanie:

Jajko z mlekiem wymieszać w misce, (jedno jajko = jedna osoba) dosypać cynamonu. Masło rozpuścić na patelni. Kromki chleba przekroić na pół, zamoczyć w jajku i mleku, smażyć na patelni do zarumienienia. Tosty polać syropem klonowym.

Doskonale smakują także z dżemem.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 10 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 1

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe