Ziemniaczki z octem

autor: , kategoria: przekąski na ciepło, kuchnia polska , dodano: 2011-12-02
  • Ziemniaczki z octem

Składniki:

Przygotowanie:

Ziemniaki ugotować w mundurkach w lekko osolonej wodzie do miękkości. Przestudzić, obrać, pokroić w plastry. Dodać posiekaną cebulę, kilka łyżek oleju i octu (do smaku, nie może być zbyt kwaśne ani suche), posypać vegetą, delikatnie wymieszać i gotowe!:) smacznego!!bardzo sycące danie, godne polecenia:)

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 25 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 4

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe