Rejestracja
Płeć: *

Administratorem danych osobowych jest Edipresse Polska SA z siedzibą przy ul. Wiejskiej 19 w Warszawie. Dane będą przetwarzane w celu świadczenia usług za pomocą portalu oraz w celach marketingowych zgodnie z zakresem udzielonych powyżej zgód.

Osoba podająca dane ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne. Dane mogą być udostępnione innym podmiotom z grupy kapitałowej Edipresse Polska SA.

Rejestracja. Proszę czekać
Nie możesz się zalogować? Przypomnij hasło
Masz już konto? Zaloguj się!
Odzyskiwanie utraconego hasła
Odzyskiwanie utraconego hasła. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Masz już konto? Zaloguj się!

Kaszanka z grilla

autor: , kategoria: potrawy z grilla, kuchnia polska , dodano: 2009-10-28
  • Kaszanka z grilla

Składniki:

Przygotowanie:

Kaszankę obrać ze skóry, ułożyć na wysmarowanej olejem folii aluminiowej. Cebule obrać i posiekać, pomidor podzielić na 8 części. Kaszankę posypać cebulą i ziołami, na wierzchu ułożyć pomidory. Zawinąć w folię, piec na grillu 15 min.

    Śr. ocena: 4.92 / recenzji: 7 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 15 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 8

Komentarze

  • ewelline, 2010-01-20 07:40:50
    ewelline
    A ja nie rozumiem jak ludzie mogą jeść kaszankę!
    Komentarz
  • daget, 2010-02-11 14:44:44
    daget
    2
    Uwielbiam kaszanke w azdej jej formie i wariacji... Coz sa ludzie dla ktorych jest to przysmak i ja sie do nich zaliczam. Ciapla kaszanka, dobrze zrobiona to rozkosz dla podniebienia. O ile sama kaszanka jest w sobie dobra. Zastanawiam sie czy nie lepiej jednak jej piec ze skorka dla mnie jest wtedy lepsza w smaku
  • Sandra89, 2010-02-17 10:10:57
    Sandra89
    0
    Mmmmmm palce lizać
  • Anusia_piekniusia, 2010-03-10 13:07:36
    Anusia_piekniusia
    1
    Bardzo smakowicie się prezentuje na zzdjęciu Kaszanke lubię tylko i wyłącznie z grilla i zawsze grillowałam ją w całości tzn w osłonkach. Tutaj intryguje mnie to jak fajnie musi przejść kaszanka tą cebulką, którą uwielbiam, i pomidorami. Na pewno będzie pyszne
    Tylko do sezonu grillowego trochę trzeba jeszcze poczekać...
  • CzerwoneUsta, 2010-04-18 11:56:50
    CzerwoneUsta
    1
    Uwielbiam kaszankę z grilla!
    Żeby kaszanka była dobra, musi być sama w sobie dobrze przyprawiona, ja lubię kaszankę z dużą ilością wątróbki ;]
    Do kaszanki robię dip czosnkowy, grzanki i sałatki, pychota!
  • marissima, 2010-06-11 11:18:02
    marissima
    kaszaneczka plus musztarda ostra to jest to
    Komentarz
  • koszatniczka320, 2010-06-17 10:14:05
    koszatniczka320
    1
    to na zdjęciu bardziej mi przypomina boczek niż pomidory... jednak przepis jest bardzo smaczny! ja nie przepadam za kaszanką ale męska część przyjęcia była zachwycona! polecam wypróbować
  • ImmortalLover, 2010-06-17 14:02:15
    ImmortalLover
    2
    aż mam ochotę na grila i kaszankę! Palce lizać
    I faktycznie-lepiej dodać pomidorów niż jeść z keczupem
  • soren99, 2011-07-17 06:52:22
    soren99
    Pycha ! I ja mam własnie dzisiaj grilla )
    Komentarz

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 3
    Biszkopt -sprawdzony przepis
  • Mniam: 2
    Naleśniki z kurczakiem typu gyros
  • Mniam: 2
    Omlet graham z papryką i pieczarkami
  • Mniam: 2
    PLACUSZKI bezglutenowe, wegańskie, roślinne, paleo