Nadzienie do naleśników

autor: , kategoria: naleśniki , dodano: 2012-01-13
  • Nadzienie do naleśników

Składniki:

Przygotowanie:

Cebulkę kroimy i podsmażamy na oliwie, dodajemy mięso. Jak będzie gotowe studzimy i miksujemy nożem kuchennym na gładką masę. Dodajemy majonezu, można dodać sosu pomidorowego.
Smarujemy naleśniki, dodajemy pokrojone pomidorki koktajlowe, zawijamy. Pyszne, zdrowe danie i szybkie:)

    Śr. ocena: 5.00 / recenzji: 1 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 30 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 4

Komentarze

  • joasja, 2012-01-13 11:33:22
    joasja
    1
    Pierś z indyka to chyba lepiej ew. upiec. A jak coś zostanie można wykorzystać do sałatki lub 1. dnia zrobić po prostu krojone fileciki.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe