Śledzie z maggi

autor: , kategoria: ryby , dodano: 2012-01-30
  • Śledzie z maggi

Składniki:

Przygotowanie:

Śledzie moczymy w wodzie (minimum pół godziny bo będą za słone). Odcedzamy i kroimy w cienkie paski. Kroimy cebulę. Wszystko mieszamy, dodajemy trochę oleju i zalewamy maggą (wg smaku). Odstawiamy na godzinę, dwie do lodówki alby wszystko przeszło.
Smacznego;)

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 15 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 4

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem