Nóżki pikantne

autor: , kategoria: z drobiu, kuchnia polska , dodano: 2009-10-28
  • Nóżki pikantne

Składniki:

Przygotowanie:

Mięso umyć, osuszyć, skropić sokiem z cytryny, natrzeć sosem sojowym i przyprawą do drobiu, odstawić na godzinę w chłodne miejsce. Smażyć na oleju na niezbyt dużym ogniu. Podawać na plasterkach cytryny, udekorować gałązkami koperku.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 1 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 20 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 4

Komentarze

  • marissima, 2010-06-19 21:14:27
    marissima
    zdjęcie się nie zgadza z propozycją podania
    Komentarz

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 6
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem
  • Mniam: 2
    Bananowe tosty francuskie (bezjajeczne)