Zacierki

autor: , kategoria: przekąski na ciepło, kuchnia polska , dodano: 2012-02-09
  • Zacierki

Składniki:

Przygotowanie:

Zagniatamy w rękach spójną, miękką masę. Trzymając ciasto w rękach, nad garnkiem z gotującą wodą, odrywamy palcami małe kawałeczki i wrzucamy do wrzątku. Powinny wypłynąć na wierzch i chwilę się pogotować.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 10 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 4

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem