Ciasto kryzysowe

autor: , kategoria: ciasta biszkoptowe , dodano: 2012-02-09
  • Ciasto kryzysowe

Składniki:

Przygotowanie:

Cukier zmieszać z oliwą i mlekiem i stopniowo dodawać mąkę, a na koniec dodać proszek, aromat i pozostałe składniki, które wybraliście

Piec ok. 1 godzinę w 200st. C.


Można polać polewą czekoladową. Dobrze smakuje z dżemem.




Przepis dodałam do biszkoptowych, bo nie ma niestety więcej kategorii a ciasto do żadnej nie pasuje.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 60 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 20

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem