Kurczak w kefirze

autor: , kategoria: z drobiu , dodano: 2012-02-09
  • Kurczak w kefirze

Składniki:

Przygotowanie:

Filet z kurczaka kroimy na cienkie porcje,wkładamy do miski, zalewamy kefirem i wsypujemy przyprawę Gyros ( ok. 3/4 opakowania, w zależności od upodobania ). Wszystko mieszamy i wkładamy do lodówki na całą noc. Rano kruszymy krakersy i panierujemy w nich kurczaka. Smażymy na podgrzanym tłuszczu. Smacznego! :)

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 20 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 1

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem