Sałatka z brokułami fetą i czosnkiem

autor: , kategoria: sałatki , dodano: 2012-02-18
  • Sałatka z brokułami fetą i czosnkiem

Składniki:

Przygotowanie:

Brokuły gotować około 20 min do uzyskania miękkości, następnie pokroić.
Ser feta, pierś z kurczaka pokroić w kostki. Pierś piec na małym ogniu około 10 min. Migdały piec do zarumienienia na wolnym ogniu, dodawając jedną łyżeczkę oleju. Wszystkie składniki pomieszać dodawając czosnku, który wcześniej należy przetrzeć na tarce. Polać sosem, może być gotowy np. z Winiary

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 10 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 4

Komentarze

  • After eight, 2013-02-11 17:38:52
    After eight
    piec czy smażyć?
    Komentarz

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe