Pieczeń z kozim serem i kabanosem podana z musem z pietruszki aromatyzowanej truflami

autor: , kategoria: Przepisy na zimę , dodano: 2012-02-22
  • Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Pieczeń z kozim serem i kabanosem podana z musem z pietruszki aromatyzowanej truflami
    Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Pieczeń z kozim serem i kabanosem podana z musem z pietruszki aromatyzowanej truflami

Składniki:

Przygotowanie:

Mięso mielone wieprzowo-wołowe doprawiamy do smaku solą, pieprzem i słodką papryką. Następnie wbijamy jajko i wyrabiamy. Na pergaminie układamy plastry boczku, a na nich rozsmarowujemy łopatką przygotowane mięso.Na mięso kładziemy plastry koziego sera oraz kabanosa. Formujemy roladę i pieczemy w piekarniku w zależności od grubości rolady ok. 25-35 minut w temp. 200 C. Pietruszkę ( korzeń ) obieramy i gotujemy w mleku. Po ugotowaniu miksujemy z dodatkiem śmietany i masła, doprawiamy do smaku, a następnie przecieramy przez sito. Po przetarciu doajemy oliwę truflową. :) Smacznego:)

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 50 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 1

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe