Pasta z tuńczyka do pieczywka pełnoziarnistego

autor: , kategoria: pasty , dodano: 2012-02-23
  • Pasta z tuńczyka do pieczywka pełnoziarnistego

Składniki:

Przygotowanie:

Jest to najlepsza pod słońcem pasta z tuńczuka, która idealnie współgra z pieczywkiem pełnoziarnistym

Ogórki kroimy w drobną kostkę, pietruszkę siekamy, tuńczyk w kawałkach (z wodu - to ważne) mieszamy z bieluchem i rozdziabujemy to widelcem na w miarę jednolitą masę. Dodajemy majonez, ogórki i pietruszkę, mieszamy wszystko o następnie doprawiamy sola i peprzem i gotowe :) Gwarantuję, że podbijecie tym serca domowników :) Pastę mozna podać jako przekąskę na imprezie, smarując nią małe kosteczki sucharków dostępne w Biedrze ;)

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 5 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 1

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem