Pasta z tuńczyka do pieczywka pełnoziarnistego

autor: , kategoria: pasty , dodano: 2012-02-23
  • Pasta z tuńczyka do pieczywka pełnoziarnistego

Składniki:

  • tuńczyk [1 op.]
  • Bieluch [1 op.] (serek)
  • korniszony [5 szt.]
  • pietruszka [1 pęczek]
  • majonez [2 łyżki]
  • pieprz
  • sól - płaska łyżeczka

Przygotowanie:

Jest to najlepsza pod słońcem pasta z tuńczuka, która idealnie współgra z pieczywkiem pełnoziarnistym

Ogórki kroimy w drobną kostkę, pietruszkę siekamy, tuńczyk w kawałkach (z wodu - to ważne) mieszamy z bieluchem i rozdziabujemy to widelcem na w miarę jednolitą masę. Dodajemy majonez, ogórki i pietruszkę, mieszamy wszystko o następnie doprawiamy sola i peprzem i gotowe :) Gwarantuję, że podbijecie tym serca domowników :) Pastę mozna podać jako przekąskę na imprezie, smarując nią małe kosteczki sucharków dostępne w Biedrze ;)

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 5 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 1

Polecany film:

Wielkanocne jajka z niespodzianką

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    TARTA Z KURKAMI
  • Mniam: 4
    Tarta ze szpinakiem, boczkiem i fetą
  • Mniam: 1
    Wytrawna tarta ze szpinakiem
  • Mniam: 1
    Wytrawna tarta ze szpinakiem