Tatar ze śledzia

  • Tatar ze śledzia

Składniki:

  • śledź [4 szt.] (filety)
  • jabłka [4 szt.]
  • cebula [2 szt.]
  • korniszony [4 szt.]
  • pieprz

Przygotowanie:

Filety pokroić w drobną kostkę. Cebulę obrać, również pokroić w kostkę, tak samo ogórki. Wszystkie składniki wymieszać, doprawić pieprzem. Z jabłek wykroić duże plastry, ułożyć na nich porcje śledziowego tatara. Podawać z ciemnym pieczywem.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 15 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 4

Polecany film:

Kasia gotuje z Polki.pl: świąteczne tartinki z łososiem

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 4
    Biszkopt -sprawdzony przepis
  • Mniam: 2
    Błyskawiczne ciasto z owocami
  • Mniam: 19
    Murzynek prościutki i pyszny.
  • Mniam: 1
    Ziemniaczane purée z cebulką