Tatar ze śledzia

  • Tatar ze śledzia

Składniki:

Przygotowanie:

Filety pokroić w drobną kostkę. Cebulę obrać, również pokroić w kostkę, tak samo ogórki. Wszystkie składniki wymieszać, doprawić pieprzem. Z jabłek wykroić duże plastry, ułożyć na nich porcje śledziowego tatara. Podawać z ciemnym pieczywem.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 15 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 4

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem