Gulasz

autor: , kategoria: Przepisy na zimę , dodano: 2012-02-24
  • Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Gulasz
    Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Gulasz
  • Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Gulasz
    Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Gulasz
  • Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Gulasz
    Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Gulasz
  • Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Gulasz
    Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Gulasz
  • Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Gulasz
    Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Gulasz

Składniki:

  • mięso z kością [1 szt.]
  • kostka rosołowa [2 kostki]
  • kiełbasa [1 ]
  • mortadela [30 dag]
  • ogórek kiszony [3 szt.]
  • cebula [1 główka]
  • czosnek [3 ząbki]
  • oliwki [1 op.]

Przygotowanie:

Mięso ugotować w rosole. Nastepnie dodać kiełbase i mortadelę. Ogórki i cebule pokroić wrzucić razem z oliwkami. Można dodać 3 łyżki przecieru pomidorowego, liść laurowy i przyprawy do smaku. Gotować ok 40 min.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 60 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 4

Polecany film:

Kasia gotuje z Polki.pl- Nadziewane łódeczki z cykorii

Komentarze

  • mbsnk, 2012-02-27 12:23:14
    mbsnk
    Zdjęcia pochodzą ze strony http://vk.com/jusst__cook
    Komentarz

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Ziemniaczane purée z cebulką
  • Mniam: 2
     Krokiety z rożków waflowych (nadziewane mięsem i pieczarkami)
  • Mniam: 3
    Racuchy na jogurcie:hit ekspresowej kuchnii
  • Mniam: 1
    Bajaderki czyli sposób na zakalec, lub jak kto woli ciastka z resztek  ;-)