Grzybowe roladki

autor: , kategoria: Przepisy na zimę , dodano: 2012-02-29
  • Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Grzybowe roladki
    Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Grzybowe roladki
  • Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Grzybowe roladki
    Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Grzybowe roladki
  • Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Grzybowe roladki
    Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Grzybowe roladki
  • Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Grzybowe roladki
    Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Grzybowe roladki

Składniki:

Przygotowanie:

- Piersi myjemy i osuszamy papierowym ręcznikiem.
- Przekrawamy na kieszonki. Kieszonki solimy, pieprzymy i wkładamy do nich serek topiony.
- Spinamy wykałaczkami, aby serek nie wypłynął.
- Posypujemy po wierzchu przyprawą, polecam ziołową przyprawę do kurczaka Prymat - super pachnie:)
- Wkładamy roladki do rękawa do pieczenia.
- Pieczemy 40 min. w temp. 200 st.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 50 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 2

Komentarze

  • Seona, 2012-02-29 12:45:28
    Seona
    Zapomniałam dopisać, że z serkiem topionym grzybowym roladki naprawdę ślicznie pachną i w środku mięsko jest super kremowe i przyprawione. Tej soli do środka to wystarczy odrobina
    Komentarz

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe