Sałatka z czerwoną fasolą

autor: , kategoria: sałatki , dodano: 2012-03-02
  • Sałatka z czerwoną fasolą

Składniki:

  • fasola czerwona konserwowa [1 op.]
  • jajka [5 ] (ugotowane na twardo)
  • ser żółty [25 dag]
  • sól (do smaku)
  • majonez (3-4 łyzki według upodobania)
  • pieprz (do smaku)
  • oregano [1 łyżeczka]
  • pietruszka (według upodobań)

Przygotowanie:

jajka ugotować na twardo, obrać ze skorupek, pokroić w kostkę, fasolę czerwona odsączyć z zalewy, dodać do pokrojonych jajek, ser żółty zetrzeć na tarce jarzynowej, dodać do masy, doprawić solą, pieprzem, oregano, dodać oregano i majonez.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 10 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 4

Polecany film:

Kasia gotuje z Polki.pl: sałatka z owocami morza

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    TARTA Z KURKAMI
  • Mniam: 4
    Tarta ze szpinakiem, boczkiem i fetą
  • Mniam: 1
    Wytrawna tarta ze szpinakiem
  • Mniam: 1
    Wytrawna tarta ze szpinakiem