Pasta serowo-rybna

autor: , kategoria: ryby, pasty , dodano: 2012-03-21
  • Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Pasta serowo-rybna
    Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Pasta serowo-rybna

Składniki:

Przygotowanie:

Ser i rybę rozgniatamy widelcem w misce, tak aby dobrze się połączyły. Dodajemy cebulkę, śmietanę/majonez i przyprawy. Smarujemy pastą kromki chleba, posypujemy szczypiorem i zajadamy :)

Smacznego!

*porcja na 1 niedużą miseczkę

    Śr. ocena: 5.00 / recenzji: 1 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 5 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 6

Komentarze

  • pinaplesss, 2012-03-21 10:07:45
    pinaplesss
    Lubię takie pasty, najbardziej z makreli, z innych ryb nie próbowałam, ale chętnie to zrobię przy najbliższej okazji
    Komentarz
  • Rossi, 2012-03-21 11:12:12
    Rossi
    3
    Pyszności! Nie mogłam się przekonać do połączenia twarogu z makrelą ale ostatnio zrobiłam na próbę i jestem mega zadowolona, że wypróbowałam. Na pewno będzie u mnie częściej gościć i chętnie wypróbuję z jakąś gotową rybą z puszki bo ekspresowo się będzie robić
  • kropka75, 2012-03-22 13:15:24
    kropka75
    Takiej wersji jeszcze nie jadłam, muszę spróbować...
    Komentarz

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe