Feta w zalewie ziołowej

autor: , kategoria: przekąski na zimno , dodano: 2012-03-28
  • Feta w zalewie ziołowej

Składniki:

Przygotowanie:

Kroimy fetę w kosteczkę taką jak do sałatki. Ja fetę kupuję na kilogramy nie w gotowym opakowaniu ponieważ na kg jest twardsza i smaczniejsza . Wkładam pokrojony ser do pojemnika z szczelnym zamknięciem np: słój . Olej lub oliwę mieszam z ziołami i zalewam fete, zamykam szczelnie i wstawiam do lodówki. Na następny dzień feta jest już gotowa do sałatek a także sama jako przekąska . Olej bądź oliwę z ziołąmi wykorzystuje do sałatek . Smacznego !!!

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 15 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 5

Komentarze

  • heart_shaped_box, 2012-03-28 17:52:05
    heart_shaped_box
    brzmi calkiem fajnie, ale musze sprobowac to z mozzarella !
    Komentarz

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe