Faszerowane jajka

autor: , kategoria: przekąski na zimno , dodano: 2012-04-08
  • Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Faszerowane jajka
    Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Faszerowane jajka

Składniki:

Przygotowanie:

1. Ugotuj jajka na twardo. Obierz i przekrój na pół. Wyjmij żółtka i utrzyj je z majonezem. Przypraw solą oraz pieprzem.

2. Podziel masę na 3 części. Do jednej dodaj koncentrat pomidorowy. Do drugiej barszcz czerwony. Do trzeciej posiekany szczypiorek. Dokładnie wymieszaj każde nadzienie i napełnij nimi połówki jajek.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 15 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 2

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem