Półkrwista polędwica w marynacie ziołowo-miodowej

autor: , kategoria: z wieprzowiny, Wielkanocne potrawy , dodano: 2012-04-10
  • Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Półkrwista polędwica w marynacie ziołowo-miodowej
    Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Półkrwista polędwica w marynacie ziołowo-miodowej

Składniki:

Przygotowanie:

Odciąć ogony i obrać mięso z błon.
Wszystkie składniki wymieszać razem i doprawić do smaku ziołami. Zostawić mięso na około 3-4 godziny.
Smażyć na patelni około 6-8 min z każdej strony.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 30 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 4

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe