Rejestracja
Płeć: *

Administratorem danych osobowych jest Edipresse Polska SA z siedzibą przy ul. Wiejskiej 19 w Warszawie. Dane będą przetwarzane w celu świadczenia usług za pomocą portalu oraz w celach marketingowych zgodnie z zakresem udzielonych powyżej zgód.

Osoba podająca dane ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne. Dane mogą być udostępnione innym podmiotom z grupy kapitałowej Edipresse Polska SA.

Rejestracja. Proszę czekać
Nie możesz się zalogować? Przypomnij hasło
Masz już konto? Zaloguj się!
Odzyskiwanie utraconego hasła
Odzyskiwanie utraconego hasła. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Masz już konto? Zaloguj się!

Wywar z łososia

autor: , kategoria: zupy , dodano: 2009-10-28
  • Wywar z łososia

Składniki:

Przygotowanie:

Umyte łby natrzeć mocno solą, zostawić na kilkanaście minut, usunąć oczy. Zagotować 3 litry wody, dodać cebulę, czosnek, obrane warzywa, koperek, tymianek, pieprz, sok i skórkę z cytryny. Gotować pod przykryciem ok. 30 min na małym ogniu, włożyć łby, gotować 20–25 min. Zostawić w wywarze do ostygnięcia, po czym wyjąć, a wywar lekko odparować, przecedzić, zagotować, wlać surowe białko, mieszając doprowadzić do wrzenia, przecedzić przez gęste sito.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 90 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 6

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 3
    Biszkopt -sprawdzony przepis
  • Mniam: 2
    Naleśniki z kurczakiem typu gyros
  • Mniam: 2
    Omlet graham z papryką i pieczarkami
  • Mniam: 2
    PLACUSZKI bezglutenowe, wegańskie, roślinne, paleo