PASTA Z WĘDZONEGO BOCZKU I JAJKA!

autor: , kategoria: pasty, Wielkanocne potrawy , dodano: 2012-04-11
  • Mniam: 1
    Mniam zdjęcie! PASTA Z WĘDZONEGO BOCZKU I JAJKA!
    Mniam: 1
    Mniam zdjęcie! PASTA Z WĘDZONEGO BOCZKU I JAJKA!
  • Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! PASTA Z WĘDZONEGO BOCZKU I JAJKA!
    Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! PASTA Z WĘDZONEGO BOCZKU I JAJKA!
  • Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! PASTA Z WĘDZONEGO BOCZKU I JAJKA!
    Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! PASTA Z WĘDZONEGO BOCZKU I JAJKA!
  • Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! PASTA Z WĘDZONEGO BOCZKU I JAJKA!
    Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! PASTA Z WĘDZONEGO BOCZKU I JAJKA!

Składniki:

Przygotowanie:

Boczek gotujemy do miękkości, około 40 min.
Jajka gotujemy na twardo, stydzimy i obieramy.
W maszynce do mięsa mielimy gotowy boczek i jajka.

Cebulę siekamy i dodajemy do reszty.
Doprawiamy musztardą, solą i pieprzem.

Podajemy z ciemnym pieczywem, papryką konserwową i ogórkami kiszonymi..

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 60 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 15

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe