jajka faszerowane tuńczykiem

autor: , kategoria: przekąski na zimno, Wielkanocne potrawy , dodano: 2012-04-11
  • jajka faszerowane tuńczykiem

Składniki:

  • jajek [6 szt.]
  • tuńczyk [1 op.]
  • koncentrat pomidorowy [1 łyżka]
  • sół
  • pieprz

Przygotowanie:

jajka ugotowac przekroić na pół wyjąć żółtka. Zółtka pokruszyć dodać odsączonego tuńczyka i koncentrat ,wymieszać i doprawić do samku. Białko jajka nadziać pastą . Można udekorować.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 20 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 12

Polecany film:

Kasia gotuje z Polki.pl: kopytka z dyni

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    TARTA Z KURKAMI
  • Mniam: 4
    Tarta ze szpinakiem, boczkiem i fetą
  • Mniam: 1
    Wytrawna tarta ze szpinakiem
  • Mniam: 1
    Wytrawna tarta ze szpinakiem