Jajka faszerowane bazyliowym pesto z kaparami i chili

autor: , kategoria: Wielkanocne potrawy , dodano: 2012-04-13
  • Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Jajka faszerowane bazyliowym pesto z kaparami i chili
    Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Jajka faszerowane bazyliowym pesto z kaparami i chili

Składniki:

Przygotowanie:

Ugotowane jajka obieramy ze skorupek i kroimy na pół. Wyjmujemy żółtka i przekładamy do miski. Dodajemy pozostałe składniki i dokładnie mieszamy, rozgniatając żółtka. Doprawiamy pieprzem. Następnie nakładamy farsz na białka i oprószamy odrobiną chili. Dekorujemy talerz natką pietruszki i podajemy.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 30 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 3

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem