Pasta z awokado z limonką

autor: , kategoria: przekąski na zimno, Wielkanocne potrawy , dodano: 2012-04-15
  • Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Pasta z awokado z limonką
    Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Pasta z awokado z limonką

Składniki:

Przygotowanie:

Jajka ugotować na twardo.
Awokado obrać, wydrążyć i rozgnieść widelcem.
Czosnek obrać i przecisnąć przez praskę.
Sok z 1/2 limonki wycisnąć.
Cebulę drobniutko pokroić.
Wszystkie składniki razem wymieszać, doprawić solą.
Można podawać jako pastę na pieczywo lub jako dip do przekąsek.
Smacznego :)

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 20 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 2

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem