Rosół cytrynowy

autor: , kategoria: zupy , dodano: 2009-10-28
  • Rosół cytrynowy

Składniki:

Przygotowanie:

Marchewki pokroić w cienkie talarki, włożyć je do gorącego rosołu i gotować do czasu, aż zmiękną. Dodać skórkę i sok z cytryny, tymianek, doprawić solą i pieprzem. Podawać z makaronem jajecznym, wkładając do każdego talerza plasterek cytryny.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 1 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 25 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 2

Komentarze

  • marissima, 2010-06-19 22:47:42
    marissima
    kwintesencja smaku
    Komentarz
  • joanasz, 2010-06-20 00:06:23
    joanasz
    Ciekawe polaczenie musze wyprobowac najpierw do picia, powinno byc smaczne i orzezwiajace, jak juz bede mogla wprowadzic makaron bedzie z makaronem
    Komentarz

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe