Rejestracja
Płeć: *

Administratorem danych osobowych jest Edipresse Polska SA z siedzibą przy ul. Wiejskiej 19 w Warszawie. Dane będą przetwarzane w celu świadczenia usług za pomocą portalu oraz w celach marketingowych zgodnie z zakresem udzielonych powyżej zgód.

Osoba podająca dane ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne. Dane mogą być udostępnione innym podmiotom z grupy kapitałowej Edipresse Polska SA.

Rejestracja. Proszę czekać
Nie możesz się zalogować? Przypomnij hasło
Masz już konto? Zaloguj się!
Odzyskiwanie utraconego hasła
Odzyskiwanie utraconego hasła. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Masz już konto? Zaloguj się!

Rosół cytrynowy

autor: , kategoria: zupy , dodano: 2009-10-28
  • Rosół cytrynowy

Składniki:

Przygotowanie:

Marchewki pokroić w cienkie talarki, włożyć je do gorącego rosołu i gotować do czasu, aż zmiękną. Dodać skórkę i sok z cytryny, tymianek, doprawić solą i pieprzem. Podawać z makaronem jajecznym, wkładając do każdego talerza plasterek cytryny.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 1 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 25 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 2

Komentarze

  • marissima, 2010-06-19 22:47:42
    marissima
    kwintesencja smaku
    Komentarz
  • joanasz, 2010-06-20 00:06:23
    joanasz
    Ciekawe polaczenie musze wyprobowac najpierw do picia, powinno byc smaczne i orzezwiajace, jak juz bede mogla wprowadzic makaron bedzie z makaronem
    Komentarz

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 3
    Biszkopt -sprawdzony przepis
  • Mniam: 2
    Naleśniki z kurczakiem typu gyros
  • Mniam: 2
    Omlet graham z papryką i pieczarkami
  • Mniam: 2
    PLACUSZKI bezglutenowe, wegańskie, roślinne, paleo