Baranek Wielkanocny z baziami

autor: , kategoria: Wielkanocne potrawy , dodano: 2012-04-15
  • Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Baranek Wielkanocny z baziami
    Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Baranek Wielkanocny z baziami

Składniki:

Przygotowanie:

Margarynę utrzeć z cukrem na puch. Dodać szczyptę soli, jajko oraz cukier waniliowy i olejek, mieszać, aż składniki się połączą a następnie dodać przesiane mąki oraz proszek do pieczenia. Dokładnie połączyć składniki. Ciasto przełożyć do foremki na baranka, a następnie piec ok 30 min w temp. 180'C. Ostudzonego baranka dekorujemy pisakami spożywczymi. Smacznego !!

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 60 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 1

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe