śledzie w porach

autor: , kategoria: ryby , dodano: 2009-12-16
  • śledzie w porach

Składniki:

  • filety śledziowe [1 kg]
  • por [2 szt.]
  • majonez [2 łyżki]
  • śmietana [2 łyżki]
  • sól
  • pieprz

Przygotowanie:

Filety śledziowe kroimy w paski lub kostkę.. pory roimy w krążki( solimy by stały się miękkie) dodajemy sól, pieprz, majonez ze śmietaną.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 15 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 3

Polecany film:

Dzieci urodzone w lutym

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Ziemniaczane purée z cebulką
  • Mniam: 2
     Krokiety z rożków waflowych (nadziewane mięsem i pieczarkami)
  • Mniam: 3
    Racuchy na jogurcie:hit ekspresowej kuchnii
  • Mniam: 1
    Bajaderki czyli sposób na zakalec, lub jak kto woli ciastka z resztek  ;-)