faszerowane pomidory

autor: , kategoria: przekąski na ciepło, Szybki obiad - KONKURS , dodano: 2012-05-22
  • faszerowane pomidory

Składniki:

Przygotowanie:

Pomidorów kupujemy, tyle ile chcemy mieć porcji (1 pomidor- jedna porcja).

Zaczynamy od wyjęcia miąszu ze środka pomidora do miseczki (nie wyrzucamy miąszu!). Następnie kroimy chleb, ser żółty i wędlinę na kawałki (najlepiej kwadraciki). Do wyfaszerowanych pomidorów wkładamy na przxemian trochę wędliny, sera,chleba i miąszu z pomidora. Na wierzch pomidora kładziemy plaster sera żółtego i wkładamy do rozgrzanego piekarnika na 10- 15 min. Pomidory gotowe! Jest to mało kaloryczna a zarazem pyszna przekąska, którą robi się w nie całe 20 min.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 10 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 1

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem